Verzenden en betalen

Verzenden

Uw bestelling wordt door Post NL bij u afgelevert. Als u uw bestelling in ontvangst neemt moet u soms tekenen voor ontvangst, dit is afhankelijk van de waarde van het pakket. Een pakket waarvoor getekend moet worden mag niet bij de buren afgeleverd worden. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u eventueel een ander verzendadres opgeven, bijvoorbeeld op uw werk. Kleinere bestellingen die door de brievenbus passen worden mogelijk als brievenbuspost verzonden, u hoeft dan niet thuis te zijn voor het in ontvangst nemen van uw bestelling.

Vanaf € 150,- betaalt u geen verzendkosten. Voor bestellingen onder dit bedrag binnen Nederland brengt Yellowmx.nl € 6,- in rekening. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten €12,-.

Het is voor Nederland ook mogelijk om een bestelling onder rembours te plaatsen, we rekenen hiervoor € 21,- bovenop de reguliere verzendkosten.

Betalen

 

U kunt betalen door middel van iDEAL voor Nederland, Mister Cash voor België, Sofortbank voor Duitsland en een reguliere bankoverschrijving of bij aflevering van uw bestelling. U betaald geen transactiekosten voor iDEAL, Mistert Cash, Sofortbank en overschrijving. Als u uw bestelling komt ophalen dan is het ook mogelijk om contact te betalen of te pinnen. Kiest u ervoor om te betalen bij aflevering van uw bestelling dan betaald u aan de postbode van PostNL, hiervoor brengen we bovenop de reguliere verzendkosten € 21,-. in rekening.

Gegevens voor bankoverschrijving
IBAN: NL58ABNA0400724170
Bank: ABN Amro

 

Ophalen

Als u uw bestelling wilt ophalen dan kan dat bij YelloMX. U ontvangt een bericht zodra uw bestelling klaar staat. Als u uw bestelling al betaald heeft neem dan altijd een kopie van de orderbevestiging of factuur mee.

YellowMX
Provincialeweg 4-20
4013 CL Kapel-Avezaath (Tiel)