Klantenservice

Verzenden en betalen

Voor meer informatie over de verzendmethoden, verzendkosten en betaalmethoden ga naar de verzenden en betalen pagina.

 

Verkeerde of beschadigde bestelling

Controleer bij ontvangt uw bestelling op juistheid en beschadigingen. Als u een verkeerd artikel heeft ontvangen of als één van de artikelen is beschadigd neem dan direct maar uiterlijk binnen 7 werkdagen contact op met YellowMx om dit op te lossen. 

 

Ruilen of terugsturen

Als u niet geheel tevreden bent met (een gedeelte) van uw bestelling dan kunt u deze producten als particulier retour sturen of langs komen brengen bij YellowMx. Meld binnen 14 dagen aan YellowMx als u een product retour wilt sturen, deze termijn gaat in op het moment dat u het artikel heeft ontvangen. Een uitzondering hierop zijn voor u op maat gemaakte producten, deze kunt u niet retourneren of ruilen. De artikelen kunnen alleen retour worden genomen indien deze ongebruikt zijn. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. 1. Neem contact op met YellowMx om uw retour aan te melden.
  2. 2. Verpak de artikelen indien mogelijk in de originele verpakking met eventuele accessoires.
  3. 3. Breng de producten terug bij YellowMx of stuur deze op. Verstuur nooit in de verpakking van het product zelf maar doe er een stevige doos omheen zodat de verpakking van het product en het product zelf niet kan beschadigen. De kosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening en risico. Wilt u geen risico lopen maak dan gebruik van een verzekerde verzending.
  4. 4. Zodra YellowMx uw retour heeft ontvangen zullen wij deze controleren en het bedrag binnen 30 dagen aan u terugbetalen.
 

Klachten

Bent u niet tevreden over één van de producten of een algemene klacht over YellowMx dan lossen we dat graag snel met u op. U kunt hiervoor contact opnemen via e-mail, telefoon of ons bezoeken in de winkel. Beschrijf zo duidelijk mogelijk uw klacht zodat we de klacht zo goed mogelijk kunnen oplossen. YellowMx zal de klacht zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen in behandeling nemen. Als we meer tijd nodig hebben dan brengen we u binnen 14 dagen hiervan op de hoogte.